Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2017
In deze nieuwsbrief:
 • Wij vieren de zomer op de Midzomer-netwerkborrel op 21 juni vanaf 16.30 uur
 • Trends ICT Groep: Wet bescherming persoonsgegevens, digitale kans of bedreiging op 23 juni
 • Ook MeerBusiness Amsterdam is bij het Samenleven Ramadan diner op 23 juni
 • Direct na de vakantie gaan we "Zeilen met Directeuren" op 7 september
 • Gratis plaatsing vacature voor MeerBusiness leden bij PlaytoWork
 • Vooraankondiging: netwerkborrel in Die Port van Cleve op 5 oktober
 • Amsterdam Business Inspiration op 7 december in de Postillion Convention Centre Amsterdam
 • JAN©: Branches in Zicht; hoe presteer jij ten opzichte van jouw concurrent?
 • Succesvolle kennismakingsbijeenkomst vorige week
 • Irma Lohman verrast u met een optreden van 16:30 - 17:00 uur tijdens Midzomer-netwerkborrel
 • FORT: Tussenhuur; terugkeren naar je eigen woning
Wij vieren de zomer op de Midzomer-netwerkborrel op 21 juni vanaf 16.30 uur

Vóórdat de kortste nacht van het jaar plaatsvindt, organiseert MeerBusiness Amsterdam nog een netwerkborrel in het Corendon Vitality Hotel Amsterdam op 21 juni. Deze bijeenkomst is bedoeld voor onze leden en professionals die serieus geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap van onze netwerkorganisatie.

Onze borrels zijn altijd heel gezellig en zeer efficiënt voor degene die zijn/haar netwerk wil vergroten. U krijgt uitgebreid de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en oude bekenden te spreken. Het welkomstdrankje is gratis. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 
klik hier om u aan te melden

 

 

Trends ICT Groep: Wet bescherming persoonsgegevens, digitale kans of bedreiging op 23 juni

Partner van MeerBusiness Amsterdam, Trends ICT Groep, deelt graag hun kennis met u. Daarvoor hebben zij een kennisbijeenkomst georganiseerd in hun kantoor in Amsterdam op 23 juni 2017. Zij nodigen u van harte uit om bijgepraat te worden over de wet Bescherming Persoonsgegevens en de aankomende General Data Protection Regulation (GDPR).

 
Klik hier om verder te lezen of u aan te melden
Ook MeerBusiness Amsterdam is bij het Samenleven Ramadan diner op 23 juni
Samen met Stichting Witboek, Ieder1, 180amsterdammers.nl, Platform INS en MeerBusiness Amsterdam nodigen wij u van harte uit bij het Kunst van het Samenleven Ramadan diner. Deze vindt plaats aan de Sara Burgerhartstraat 1 in Amsterdam op vrijdag 23 juni 2017, inloop is vanaf 20:30uur.

De bedoeling van dit feestelijk samenzijn is naast het samen eten, vooral ook om samen denken en samen oplossen van problemen in de samenleving. Vanuit maatschappelijk bewustzijn en ondernemerszin is MeerBusiness Amsterdam er daarom graag bij. Er is plaats voor maximaal 10 deelnemers vanuit MeerBusiness Amsterdam. Wilt u ook meedoen graag uw contactgegevens mailen naar: amsterdam@meerbusiness.nl
 
Direct na de vakantie gaan we "Zeilen met Directeuren" op 7 september

Op donderdag 7 september 2017 is het alweer zover! Net als vorig jaar kiezen wij aan het begin van het nieuwe seizoen weer het ruime sop. Wij nodigen u dan ook van harte uit om met ons en Amsterdamse decisionmakers op De Titaan de wind in de zeilen te krijgen.

Deze exclusieve uitnodiging geldt voor slechts 55 relaties van MeerBusiness Amsterdam. Leden van MeerBusiness kunnen tegen een vergoeding van €90,00 (ex. btw) aan boord stappen. Niet-leden betalen €125,00. (ex btw).

 
Klik hier om tickets te kopen
Gratis plaatsing vacature voor MeerBusiness leden bij PlaytoWork

PlaytoWork, een Amsterdamse social enterprise en ‘mayor challenge’ om jeugdwerkloosheid te voorkomen, matcht door middel van serious gaming jonge mbo’ers aan werkgevers. PlaytoWork zorgt voor beter passende profielen waardoor het (aanname) risico voor ondernemers kleiner wordt en de invulling van de baan duurzamer.

Speciaal voor de leden van MeerBusiness Amsterdam kunnen ze, ter introductie, eenmalig een gratis vacature voor 90 dagen plaatsen op het platform ter waarde van €299. Stuur je vacature rechtstreeks aan janet@playtowork.nl of bel met 020-2170190 en we zorgen dat deze geplaatst wordt.

 
klik hier voor meer informatie
Vooraankondiging: netwerkborrel in Die Port van Cleve op 5 oktober

Alvast voor in uw agenda: donderdag 5 oktober 2017 houdt MeerBusiness Amsterdam in het historische Die Port van Cleve een netwerkborrel. Onze netwerkborrels zijn altijd héél gezellig en effectief voor de professional die zijn/haar netwerk wil uitbreiden. Het welkomstdrankje is gratis. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

Dit betreft een vóóraankondiging: aanmelden is nog niet mogelijk. Later volgt informatie over aanmelden en tijdstippen.

 
Amsterdam Business Inspiration op 7 december in de Postillion Convention Centre Amsterdam

Nog een evenement wat niet in uw agenda mag ontbreken: de Amsterdam Business Inspiration 2017 op donderdag 7 december. We weten het: het is nog lang niet zover, maar regeren is vooruitzien. Dit jaar vindt de Amsterdam Business Inspiration op een nieuwe locatie plaats: Postillion Convention Centre Amsterdam, Paul van Vlissingenstraat 8, Amsterdam.

Ieder jaar organiseert MeerBusiness Amsterdam de Amsterdam Business Inspiration voor ondernemers en directeuren. Inspirerende sprekers uit bedrijfsleven en overheid komen bij elkaar en bieden wij partners en sponsoren gelegenheid zich te presenteren via stands en andere cross mediale media mogelijkheden.
Vorig jaar resulteerde dat in een opkomst van rond de 900 directeuren en ondernemers uit de regio en natuurlijk verwachten wij dat, dit jaar weer te overtreffen.

 
Op onze frontpage staat een filmpje met een sfeerimpressie van vorig jaar
JAN©: Branches in Zicht; hoe presteer jij ten opzichte van jouw concurrent?

Met het op 6 juni verschenen SRA-Sectorrapport ‘Branches in Zicht 2017’, kun je precies zien hoe jouw branche en regio ervoor staan. Door het landelijk benchmarkplatform met 130.000 jaarrekeningen, ben je hiermee voorzien van actuele branche-informatie. Je hebt inzichtelijk hoe je presteert ten opzichte van je concurrentie in jouw regio en hoe sectoren in het algemeen presteren.

Ben je benieuwd naar hoe het MKB presteerde over 2016? Download het Sectorrapport ‘Branches in Zicht 2017’. Als je behoefte hebt aan een benchmarkrapport voor jouw eigen bedrijf, kun je contact met ons opnemen via: communicatie@jan.nl.

 
Klik hier om verder te lezen
Succesvolle kennismakingsbijeenkomst vorige week

Afgelopen woensdag 14 juni vond de kennismakingsbijeenkomst bij MeerBusiness Amsterdam plaats. Men verwachtte achterovergeleund te kunnen luisteren naar een presentatie. Vanaf de eerste minuut bleek echter het tegendeel waar. Iedereen werd direct betrokken en gaandeweg steeds meer uit zijn/haar comfortzone gehaald. Achteraf gaven de aanwezige professionals aan dat zij blij verrast waren door deze onconventionele opzet en dat dit véél meer opleverde dan wat zij van te voren verwachtten.

 

Mascha Mooy, directeur Bye Bye Burnout: "Netwerken made easy, MeerBusiness Amsterdam verbindt en begrijpt dit".

 
Irma Lohman verrast u met een optreden van 16:30 - 17:00 uur tijdens Midzomer-netwerkborrel
Voor degenen die op 21 juni onze Midzomernachtnetwerkborrel in het Corendon Vitality Hotel bezoeken, hebben wij een leuke verrassing. Van 16:30 uur tot 17:00 uur geeft Irma Lohman acte de présence! Zij is spreekster, zangeres, coach en auteur van “The Voice of Leadership”; toonladder van het leven, in 5 stappen naar meer succes, zelfvertrouwen en geluk”.

Haar missie is te inspireren, te motiveren, (zelf) bewust te maken en inzichten aan te reiken. Authentiek vertelt zij haar verhaal en raakt haar publiek, of het nu een volle zaal is of een kleinere bijeenkomst. Irma raakt altijd.
 
klik hier om u aan te melden
FORT: Tussenhuur; terugkeren naar je eigen woning

Stel je vertrekt voor je werk naar het buitenland, je gaat op reis of misschien wel samenwonen. Je eigen woning wil je niet direct opgeven, maar vanwege de kosten ook niet leeg laten staan. Daarnaast kan met het verhuren daarvan een mooi rendement worden behaald. Maar wat nu wanneer je buitenlandse werkzaamheden eindigen, de reis voorbij is of je relatie onverwachts eindigt. Je wilt dan als verhuurder graag naar je eigen woning kunnen terugkeren.

 
Klik hier om verder te lezen
Agenda
21-06-2017 Midzomernacht-netwerkborrel in het Corendon Vitality Hotel
23-06-2017 Trends ICT Groep: Wet bescherming persoonsgegevens, digitale kans of bedreiging?
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen