Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2017
In deze nieuwsbrief:
  • Met trots presenteren wij u de winnaars van de Amsterdam Business Award 2017!
  • Lekker druk op de Midzomernacht-netwerkborrel in Corendon Vitality Hotel op 21 juni
  • Bekijk de prachtige foto's!
  • Wat was de band met o.a. Humphrey Campbell goed. Alle voetjes van de vloer!
  • Kennismakingsbijeenkomst bij MeerBusiness Amsterdam op 14 juni
  • De Amsterdam Business Awards in Het Parool en het AD
  • De Amsterdam Business Awards in De Telegraaf
  • Ontbijt Hospitality Platform helaas volgeboekt
  • Wij bedanken alle partners en sponsoren die deze Award-uitreiking mogelijk hebben gemaakt
Met trots presenteren wij u de winnaars van de Amsterdam Business Award 2017!

Afgelopen vrijdag werden de Amsterdam Business Awards uitgereikt tijdens het galadiner in Hotel Okura Amsterdam. Op de foto's (van Monique Kooijmans) ziet u de genomineerden. In bovenstaande drieluik ziet u links Jaap van Zweden, winnaar van de Amsterdam Cultural Business Award. In het midden staat Daniel Grieder van Tommy Hilfiger. Hij is de winnaar van de Amsterdam International Business Award. Op de rechter foto ziet u v.l.n.r. deze beide heren weer, aangevuld met Philippe Vorst van New York Pizza, winnaar van de Amsterdam Business Award en David Appelboom van Duikelman.

 
Klik hier om verder te lezen
Lekker druk op de Midzomernacht-netwerkborrel in Corendon Vitality Hotel op 21 juni

Vóórdat de kortste nacht van het jaar plaatsvindt, organiseert MeerBusiness Amsterdam nog een netwerkborrel in het Corendon Vitality Hotel Amsterdam op 21 juni. Deze bijeenkomst is bedoeld voor onze leden en professionals die serieus geïnteresseerd zijn in een lidmaatschap van onze netwerkorganisatie.

Onze borrels zijn altijd heel gezellig en zeer efficiënt voor degene die zijn/haar netwerk wil vergroten. U krijgt uitgebreid de kans om nieuwe mensen te ontmoeten en oude bekenden te spreken. Het welkomstdrankje is gratis. De overige consumpties zijn voor eigen rekening.

 
klik hier om u aan te melden
Bekijk de prachtige foto's!

Tijdens het Amsterdam Business Awards gala werd er lekker gegeten en gedronken, was er muzikaal topentertainment, werden de Business Awards uitgereikt en werd er gedanst en genetwerkt. Wat was het gezellig! Gelukkig werd het hele evenement op de gevoelige plaat vastgelegd door Monique Kooijmans, zodat u alles terug kunt zien. Klik gauw op onderstaande link voor het resultaat!

 
Klik hier om de foto's van Monique Kooijmans te bekijken
Wat was de band met o.a. Humphrey Campbell goed. Alle voetjes van de vloer!

Tijdens het Amsterdam Business Awards Gala 2017 trad een band op van getalenteerde musici van het Conservatorium van Amsterdam in een uitgebreide bezetting met blazers en vocalisten. Zij speelden een gevarieerd repertoire met als thema's Otis Redding, Stevie Wonder enz. De vocalen werden verzorgd door Humphrey Campbell, Ricardo Burgrust en Jessica Manuputty. Wat een geweldig feest was dat!

 
Klik hier voor meer info over Humphrey Campbell
Kennismakingsbijeenkomst bij MeerBusiness Amsterdam op 14 juni

Op woensdag 14 juni organiseren wij een kennismakingsbijeenkomst. Deze bijeenkomst is weliswaar vrijblijvend, maar staat open voor elke ondernemer/directeur die serieus geïnteresseerd is in een lidmaatschap van MeerBusiness Amsterdam. Daarnaast zijn alle nieuwe leden van harte welkom voor een meer persoonlijk welkom.

 

MeerBusiness Amsterdam creëert een omgeving waarbij bedrijven elkaars ambassadeur zijn en zorgen voor doorverwijzingen en aanbevelingen. U zult tijdens deze extra ingelast kennismaking ervaren wat netwerken is en InnerCircles zijn. We gaan meteen met elkaar aan de slag en we beloven u een vruchtbare middag!

 
klik hier om u aan te melden
De Amsterdam Business Awards in Het Parool en het AD
Het is bij de vaderlandse pers niet onopgemerkt gebleven dat afgelopen vrijdag de Amsterdam Business Awards werden uitgereikt. De volgende dag was er al een drie pagina's tellend interview met de winnaar in Het Parool. Daarna kwam niet alleen Het Parool met dit artikel, maar ook het AD.
 
De Amsterdam Business Awards in De Telegraaf

En uiteraard liet De Telegraaf zich niet onbetuigd. Zij zijn niet alleen sponsor van de Amsterdam Business Awards, maar zij publiceerden ook gisteren bovenstaande artikel in de grootste krant van Nederland.

 
Ontbijt Hospitality Platform helaas volgeboekt

Op vrijdag 2 juni vindt een ontbijt plaats van het Hospitality Platform van MeerBusiness Amsterdam.


MeerBusiness Hospitality wil een klankbord zijn voor de doeners in onze stad, zoals de hotellerie, maar ook detaillisten, politiemanagers, veiligheidsbedrijven en vertegenwoordigers uit de reisbranche. Samenwerking betekent mogelijkheden zien en benutten. Het doel is om samen problemen inzichtelijk te maken, aan te geven waar zich knelpunten bevinden en deze mogelijk op te lossen. Doet u met ons mee?

 

AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJK! DIT EVENEMENT IS VOLGEBOEKT.

 
Wij bedanken alle partners en sponsoren die deze Award-uitreiking mogelijk hebben gemaakt

Tot slot willen wij graag de sponsoren van het Amsterdam Business Awards gala danken. Zij staan vermeld in bovenstaande advertentie die de dag vóór het event geplaatst werd in De Telegraaf.

Dank aan De Telegraaf Mediagroep, Rabobank Amsterdam, Van Diepen Van der Kroef Advocaten, JAN© Accountants & Belastingadviseurs, Coebergh Communicatie & PR, BDO Accountants, White Canvas Reputation Guards, Het Conservatorium van Amsterdam, Event Department, ACS Innovative Audiovisual Solutions, Hotel Okura Amsterdam en IMAGO Print Sign & Display. Tevens gaat onze dank uit naar Fleurtiek die de prachtige boeketten leverde en naar GoodDay Hospitality voor de mooie gastvrouwen die de genodigden op charmante wijze ontvingen.

 
Agenda
02-06-2017 Ontbijt Hospitality Platform
19-06-2017 Uitnodiging BDO Finance Circle
21-06-2017 Midzomernacht-netwerkborrel in het Corendon Vitality Hotel
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen