Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2020 
In deze nieuwsbrief:
  • Vooraankondiging "Varen met directeuren" op 17 september
  • "Eerste netwerkborrel met pre-opening na lockdown" was "inspirerend"
  • Terugblik: "Ondernemend Amsterdam anno 2020"
  • De visie van drie sprekers van afgelopen 2 juli
  • Historisch "Eerste vergadering met boeklancering anno 2020"
  • Effectief naar meer business
  • Welkom!
  • Wij wensen u een fijne vakantie lekker in uw tuin of toch verder weg!
Vooraankondiging "Varen met directeuren" op 17 september


Het is al jaren een traditie: Varen met Directeuren. Inmiddels voor de elfde keer organiseren wij dit zeer succesvolle evenement op donderdag 17 september 2020. U gaat aan boord waardevolle contacten opdoen, ondertussen genietend van de grote schoonheid van Amsterdam. Deze vaartocht door de grachten en over de Amstel is compleet verzorgd. Dit jaar is de ontvangst bij De Kop van Oost waarna we aanmonsteren op de prachtige boten van onze partner Smidtje Luxury Cruises.

Deze exclusieve netwerkbijeenkomst is bedoeld voor onze partners, sponsoren, en premiumleden. Indien u echter serieus geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van onze organisatie én u heeft minimaal vijf medewerkers bent u van harte welkom om u aan te melden.

 
 
Aanmelden kan via deze link
"Eerste netwerkborrel met pre-opening na lockdown" was "inspirerend"


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

"Fijn dat we elkaar weer live konden ontmoeten om de ervaringen van deze gekke corona tijd met elkaar te delen". Zo waren er nog meer reacties. Op onze eerste 'face-to-face' netwerkevenement afgelopen 2 juli bij het geheel vernieuwde Square by Gert Blom op social media: "zeer inspirerend", "fijn om elkaar weer in de ogen te kijken". 

Wat een fantastische afsluiting voor ons zomerreces afgelopen 02 juli bij de eerste netwerkbijeenkomst van MeerBusiness Amsterdam tevens pre-opening van Square. De zaal was, rekening houdend met de 1.5 mtr. regel tot iedere stoel bezet. Helaas was er om die reden niet genoeg plaats voor alle belangstellenden die zich voor dit evenement hadden aangemeld.

 

Kwaliteit wordt voor ons in het najaar steeds belangrijker. We gaan de nadruk leggen op exclusiviteit en de juiste mensen bij elkaar brengen!                              

 
Terugblik: "Ondernemend Amsterdam anno 2020"

 

MeerBusiness Amsterdam kijkt, zo vlak voor de vakantie, terug op een druk halfjaar. Wij begonnen uiteraard met de Nieuwjaarsreceptie bij Holland Casino met honderden bezoekers. Daarna volgde nog een geslaagde netwerkbijeenkomst bij de Bedrukte Fles. Door de intelligente lockdown naar aanleiding van Covid 19 werden de daarop volgende bijeenkomsten virtueel. In de eerste week werd ons kantoor tot een studio omgebouwd. Onze eerste zoomsessie samen met Topsport Amsterdam over de afgelaste Olympische Spelen . Na nog eens 5 virtuele bijeenkomsten werd op 28 mei onder leiding van Paul van Liempt een evenement gehouden met 9 sprekers over de stand van "Amsterdam anno 2020". In de link hieronder kunt u die nog terugkijken.

 
Klik hier om Live-stream te zien
De visie van drie sprekers van afgelopen 2 juli

Eigenaar Gert Blom van Square by Gert Blom, vertelde dat hij juist in de afgelopen tijd enorm veel heeft geïnvesteerd om een juiste omgeving te creëren. Hij wil de beste bijeenkomstenlocatie worden binnen de Zuidas met eigen parkeerplaatsen (slechts 3,50 per uur).  Wat een passie en lef!!!
Spreker Eline Deijs van de RAI vertelde dat ze nog een slecht najaar verwachten. Pas volgend jaar staan er weer grote evenementen op de rit. Ook vertelde ze over hun lobbytraject naar de landelijke overheid toe.
Hilda Hofkamp verbonden als manager bij de Johan Cruijff Arena deelde dat het "diner rondom het veld" een groot succes is. Zij gaan hun innovatieve partners inzetten om zo goed mogelijk alle bezoekersstromen te monitoren en te beheren.

 

Inspirerend om zoveel mensen te hebben gesproken met werklust, veerkracht, energie en intelligentie. Met zo'n inzet gaat het goedkomen! 

 
Historisch "Eerste vergadering met boeklancering anno 2020"

Een ander hoogtepunt in dit afgelopen half jaar: eerste "anderhalve meter"-vergadering met boeklancering "Handboek voor de slimme ondernemer" na de lockdown.


In een zaal van het Dutch Design Hotel Artamis waar normaal 230 peronen plaats nemen, nu met 20 genodigden conform de geldende veiligheid voorschriften!

Bestuurders zoals de commissaris van de Koning NH, de heer Arthur Van Dijk, die het 1ste boek in ontvangst zou nemen tijdens deze bijzondere vergadering, komen deze zomer niet op externe bijeenkomsten. Echter wel een heel hartelijk ontvangst op het Provinciehuis in Haarlem, waar de uitreiking na de vergadering plaatsvond. Wat een bijzondere ervaring...


"Handboek voor de slimme ondernemer", nu te koop op: bol.com en https://lnkd.in/dw5W7J5


Met dank aan de top-experts voor jullie bijdrage: prof. Cees Dam, Dr. Marius Rietdijk, Gerbert Jan Valk, Elske Doets, Allard Janssen, Nico Perdaan, Saskia Post-Van Dorp, Brigitte de Weij, Ron van den Akker, Wouter Stevens, Thijs Bosgoed, Dr. Roy Martina M.D
 

 
Effectief naar meer business

 

We gaan in het najaar verder met de kennis en kunde van het op boek: Handboek voor de slimme ondernemer en effectief naar meerbusiness.nl
In het najaar lanceren we een vernieuwde website voor amsterdam.meerbusiness.nl
Ook komt er een online programma rondom het boek en zullen er in de Innercircles thema’s uit het boek worden behandeld voor extra (strategische) ondersteuning naar het weer opbouwen en uitbouwen van onze organisaties. 

 
Ook snel naar meer business?!?
Welkom!

Na ons zomerreces staan er al weer bijzondere evenementen in de planning. Exclusiviteit en de juiste mensen bij elkaar brengen worden extra belangrijk.
Word daarom lid, sponsor of partner bij MeerBusiness Amsterdam. Wij kijken dan samen met u hoe we ons platform optimaal voor u kunnen inzetten. U krijgt daarbij "Handleiding voor de slimme ondernemer" cadeau. We mochten met deze belofte afgelopen week weer een nieuw lid verwelkomen:

 

Simon Speelman;

Blooms out box is een circulair duurzaam relatiegeschenk met luchtzuiverende planten in een houten Box waarop bedrijfslogos gebrand kunnen worden. Met een BloomsBox geef je relaties niet alleen een kadootje, maar laat je zien dat je gaat voor een duurzame gezonde samenwerking.

 
Ook hier staan?
Wij wensen u een fijne vakantie lekker in uw tuin of toch verder weg!

 

We zien u na de vakantie in goede gezondheid graag snel weer terug!

 
Ook snel naar meer business?!?
Agenda
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen