Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2020 
In deze nieuwsbrief:
  • "Eerste netwerkborrel met pre-opening na lockdown" op 2 juli
  • Terugblik van bijzonder evenement op 17 juni bij De Dyck
  • BAM Bouw en Techniek: Visie op het kantoorlandschap
  • Welkom nieuwe leden
  • Webinar Grant Thornton: NOW 2.0 op 30 juni
  • Creatief met crowdfunding: Samen sterk met rendement bij Event Culinair
  • JAN©: Hoe moet de ZZP-er de klus klaren?
  • Bij lidmaatschap "Handboek voor de slimme ondernemer" cadeau
"Eerste netwerkborrel met pre-opening na lockdown" op 2 juli
 

 

Bijzonder event

Het is op 2 juli het eerste terras netwerk event van MeerBusiness Amsterdam na de lockdown.

Tevens is het de pre-opening van het totaal vernieuwde "Square by Gert Blom" (voorheen Het Amsterdamse Proeflokaal) op het Stadionplein. Een verrassende netwerkborrel met muzikale omlijsting door Michiel de Jong - Spinkit. Een evenement zoals u van ons gewend bent met inspirerende sprekers. Door middel van nieuwe contacten en voldoende inspiratie gaat u met veel energie naar huis.

Natuurlijk alles volgens de dan geldende RIVM/veiligheid maatregels.

 

U bent van 16:00 uur tot 18:30 uur van harte welkom.

 

Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor onze partners, sponsoren, leden en premiumleden. Indien u echter serieus geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van onze organisatie én u heeft minimaal vijf medewerkers bent u van harte welkom!

 
Aanmelden kan via deze link
Terugblik van bijzonder evenement op 17 juni bij De Dyck
 

 

Deze tijd is bijzonder, dus ook de evenementen van MeerBusiness Amsterdam.
'Wat een inspirerende bijeenkomst'.

'Hoe bijzonder dat iedereen zichzelf is'.

'Super leuk om hiervan onderdeel te mogen uitmaken'.

'Dank voor de persoonlijke en vriendelijke ontvangst'.

Commentaren van een aantal deelnemers bij deze eerste InnerCircle na de lockdown. Het prachtige restaurant en evenementencentrum De Dyck zorgde door de setting voor voldoende afstand, maar maakte een bepaalde intimiteit ook mogelijk.
Er kwamen natuurlijk veel zakelijke onderwerpen naar voren, maar ook discussiepunten. Er bestaat onbegrip en soms ook verbazing over de maatregelen en stellingname van de overheid op landelijk niveau, maar zeker ook in Amsterdam.
We vonden elkaar echter in een gezamenlijk standpunt: we kunnen er niet onderuit dat waart wel degelijk een virus. Ongeacht je standpunten, veiligheid staat voorop en we nemen onze verantwoordelijkheid.
We blijven ons heerlijk verbazen over de creativiteit en veerkracht van onze doelgroep, maar zeker ook hun verantwoordelijkheid.

 

Onze volgende bijeenkomst is op 2 juli. Een eerste (bij mooi weer ) terras netwerkbijeenkomst met pre-opening na de lockdown. Wordt zeker bijzonder. Nu al zin in!

 
Aanmelden voor netwerkbijeenkomst op 2 juli
BAM Bouw en Techniek: Visie op het kantoorlandschap

 

 

17 juni tijdens de eerste InnerCircle MeerBusiness Amsterdam na de lockdown bij onze sponsor restaurant De Dyck, spraken Frank Alberts, BAM en Frank Korf WorldEmp over het veranderende kantoorlandschap. Het is structureel: zoals het was wordt het niet meer.

We moeten ons de vragen stellen: hoe wil je dat je werkomgeving er uit gaat zien, wat wil ik er doen, heb ik het nodig, wat wil ik faciliteren? Het sociale aspect tijdens ontmoetingen en vergaderen wordt belangrijker. Kantoortuinen worden minder populair ook met 1,5 meter ertussen. Een gezonde werkomgeving is key. Daarnaast is verduurzamen ook wettelijk geregeld. Een Coronaproof kantoor gaat bijna naar iets meer dan de helft van het aantal werkplekken.

Waarschijnlijk wordt de verhouding 2/3 dagen op kantoor en de rest thuis, mensen worden daar gelukkiger en dus productiever van. Frank Korf nam ons mee naar het kantoor van de toekomst. Werknemers op afstand inhuren. Veel buitenlandse werknemers van voor Corona komen waarschijnlijk niet meer terug. Hoe vullen we dit tekort aan? WorldEmp heeft hiervoor een lossing. Ook BAM ziet kansen in het nieuwe werklandschap. 

 

Onze volgende bijeenkomst is op 2 juli. Netwerkbijeenkomst met pre-opening. Ook weer bijzonder!

Meld je aan voor bijeenkomst 2 juli
Welkom nieuwe leden

Word lid, sponsor of partner bij MeerBusiness Amsterdam. Wij kijken dan samen met u hoe we ons platform optimaal voor u kunnen inzetten. U krijgt daarbij "Handleiding voor de slimme ondernemer" cadeau. We mochten met deze belofte deze week 2 nieuwe leden verwelkomen. Met lef en veerkracht stel ik aan u voor:

 

Ricardo Soto Escamilla, eigenaar Secured by Design en Cincero IT. Secured by Desigin houdt zich bezig met informatiebeveiliging. Zij voeren penetratietesten uit om zwakheden binnen de IT omgevingen van bedrijven op te sporen. Tevens bieden zij security awareness programma’s en detachering aan. Zijn geheim? Het 50-mensen sterke team om mij heen waar ik heel trots op ben.

 

In 2014 begon Barbara MarkovitsInspired ByBar Events” in Hongkong. Sinds 2 jaar is zij actief in Nederland. Bedrijfsevenementen voor medewerkers, waarbij verdieping en verbinding centraal staan. Niet zomaar een feestje of sportdag, maar echt motiveren en inspireren met impact. Zeker nu met meer afstand is persoonlijke aandacht de sleutel tot zichtbaar resultaat. 

 

 
Ook hier staan?

Webinar Grant Thornton: NOW 2.0 op 30 juni

Op dinsdag 30 juni van 15.00 uur tot 16.00 uur organiseert Grant Thornton een webinar over NOW 2.0. Leuk is het onderwerp voor dga's zeker niet, wel in deze tijd soms helaas noodzakelijk. Tijdens dit webinar gaan Grant Tornton in op de laatste actuele ontwikkelingen met betrekking tot de NOW 2.0, maar ook op bedrijfseconomisch ontslag en alles wat daar bij komt kijken. Binnen een uur bent u up-to-date over de meest belangrijke en praktische zaken rondom deze twee thema’s.

 
Aanmelden klik hier
Creatief met crowdfunding: Samen sterk met rendement bij Event Culinair

Onze partner, cateraar EventCulinair dat al meer dan 10 jaar verantwoordelijk is voor het creatieve gedeelte van de Amsterdam Business Awards zijn ook hard getroffen door de lockdown. Ze hebben iets heel gaafs en creatiefs bedacht. Om na hun verhuizing toch de nieuwe keuken te kunnen financieren, zodat zij in het najaar volop aan de slag kunnen met alle uitgestelde boekingen hebben ze besloten hiervoor te gaan crowdfunden (via het crowdfunding platform Crowd About Now). Een financieringsvorm die juist in deze, voor iedereen moeilijke tijd, inhoud geeft aan de oproep om “samen sterk” te staan. Daarom mijn vraag, zou je mee willen investeren in Event Culinair? Ze zijn op zoek naar 100 investeerders die gemiddeld 500 euro investeren om de nieuwe keuken van Event Culinair te realiseren. Ze zijn al een aardig stukje onderweg (25%) maar zijn er nog niet!


Het gaat om een LENING dus je krijgt je geld terug met rendement en leuke beloningen en natuurlijk onze eeuwige dank!

 
Kijk op deze link om mee te doen
JAN©: Hoe moet de ZZP-er de klus klaren?

Hoe moet de ZZP-er de klus klaren? De eerder gemaakte plannen worden teruggedraaid. Er komt geen wettelijk minimumtarief voor de ZZP-er. Maar wat komt er dan wel?

 

In Nederland werken ruim een miljoen ZZP-ers. Het is vaak voor bedrijven een aantrekkelijke manier om mensen in te huren. Binnen het kabinet wordt gesproken over het hervormen van de arbeidsmarkt, echter de hervormingen staan in de steigers.

 
klik hier voor verdere informatie
Bij lidmaatschap "Handboek voor de slimme ondernemer" cadeau

Het is belangrijk elkaar in deze tijd naar meer business te helpen. Het doel van MeerBusiness is de business te versterken. We hebben een aantal krachtige instrumenten en een netwerk met meer dan 45.000 ondernemers en directeuren. Word lid, sponsor of partner. Wij kijken dan samen met u hoe we ons platform optimaal voor u kunnen inzetten. U krijgt daarbij "Handleiding voor de slimme ondernemer" cadeau. Als ondernemer wil je toch zeker in deze economie de succesvolle organisatie zoals je die voor ogen hebt? Je wilt toch de impact in een wereld die je verdiend? Kortom: jezelf en je organisatie op een passende manier managen naar het gewenste succesniveau. Goed  is om te vermelden is dat 12 top-experts binnen het netwerk van MeerBusiness hun kennis ter beschikking hebben gesteld.

 

Hierbij alvast de cover. Voor recensies verwijzen we je graag naar de website: www.effectiefnaarmeerbusiness.nl

 
Op deze link meer informatie over lidmaatschap
Agenda
02-07-2020 02 juli: "Eerste netwerkborrel met pre-opening na lockdown" in Square by Gert Blom
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen