Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2020 
In deze nieuwsbrief:
  • Weer een speciaal evenement op 17 juni bij De Dyck
  • Terugblik: "Ondernemend Amsterdam anno 2020" met Paul van Liempt
  • 02 juli: "Eerste netwerkborrel met pre-opening na lockdown" in Square by Gert Blom
  • Ondernemers zijn creatief...
  • Terugblik: "Eerste vergadering met boeklancering anno 2020"
  • Iris Hond over haar beleving in deze tijd...
  • Meld u zich aan voor de nieuwsbrief voor kosteloze social media kalender
  • Bij lidmaatschap "Handboek voor de slimme ondernemer" cadeau
Weer een speciaal evenement op 17 juni bij De Dyck
 

 

Deze tijd is bijzonder, dus we vinden dat de evenementen van MeerBusiness ook speciaal moeten zijn.

Ons eerstvolgende evenement is bij het prachtige De Dyck Woubrugge, Restaurant en Evenementenlocatie op 17 juni. Natuurlijk RIVM-verantwoord. Inspirerend, en fysiek zelfs gezond. We gaan de moestuin in! We gaan interactief met elkaar in gesprek over het hoofdthema: "Hoe gaat het "werk" landschap er het komend half jaar uitzien". 

Verschillende sprekers die daarover hun visie geven, o.a Frank Alberts, BAM Bouw en Techniek; en Frank Korf van WorldEmp.

 

Deze maand zijn we nog beperkt in het aantal deelnemers dat we kunnen hosten. U bent in goed gezelschap van maximaal 20 deelnemers.

Op 2 juli gaan zijn we klaar voor een groter netwerk-evenement, ook dit volgens de dan geldende RIVM normen.

 
Terugblik: "Ondernemend Amsterdam anno 2020" met Paul van Liempt

 

Wat een geweldige interviewer is Paul van Liempt. Hij zorgde op 28 mei voor een mooi programma met 9 sprekers tijdens de livestream vanuit Felix Meritis. Hierdoor kreeg men ondanks minder rooskleurige verhalen een genuanceerd beeld van de stad Amsterdam. Er zijn schrijnen

de verhalen en ....er is veel veerkracht.

 

Een goed beeld van de stand van zaken "Amsterdam anno 2020". Hierbij de eerste drie sprekers:

- Eric Traa: directeur marktteams Rabobank Amsterdam (op 10.26), onderstreepte dat dit een andere crisis dan de vorige. Rabobank pakt ook een maatschappelijke rol met "Boeren voor buren".


- Gervaise Coebergh: oprichter o.a. Coebergh Communicatie & PR. (op 15.25), vertelt dat PR niet alleen positieve verhalen hoeven te zijn. Je moet denken in scenario's en welke boodschap daar bijhoort.


- Maikel Stabij: general manager van Aeon plaza met hotels De Port van Cleve en Dutch Design Hotel Artemis (op 22.55). De Port van Cleve in hartje Amsterdam bestaat dit jaar namelijk 150 jaar en het moderne hotel Artemis 15 jaar. Hij vertelt over hoe hij dit jaar "viert".

 
Klik hier om Live-stream te zien
02 juli: "Eerste netwerkborrel met pre-opening na lockdown" in Square by Gert Blom
 

 

Je bent van ons gewend dat we voorop lopen in de ontwikkeling van een zakenplatform. We willen u graag weer een nieuw bijzonder evenement voorschotelen: op 2 juli de eerste netwerkborrel van MeerBusiness Amsterdam na de lockdown. Pre-opening volgens de dan geldende RIVM standaarden in het geheel vernieuwde "Square by Gert Blom" (voorheen Het Amsterdamse Proeflokaal) op het Stadionplein. U bent van 16:00 uur tot 18:30 uur van harte welkom.

Samen met inspirerende  sprekers en creativiteit zorgen we ervoor dat door middel van nieuwe contacten en inspiratie, u vol energie naar huis gaat.


Deze netwerkbijeenkomst is bedoeld voor onze partners, sponsoren, leden en premiumleden. Indien u echter serieus geïnteresseerd bent in een lidmaatschap van onze organisatie én u heeft minimaal vijf medewerkers dan kunt u gerust aanschuiven.                                   

 
Aanmelden kan via deze link
Ondernemers zijn creatief...


 

Hier de verhalen van nog 3 ondernemers,


Corina Dercksen: eigenaar Event Culinair (op 26.01 en 42.35). Na een heftig ongeluk zou dit het jaar van haar volledig herstel en comeback moeten worden. Creatief en innovatief heeft zij (samen met haar man Eric)  een onverwachte actie bedacht...

Gerbert Jan Valk: CEO Linden IT op 29.10 winnaar van de FD Gazellen  naar meer . Hij vertelt hoe ze zijn gegroeid naar eenmiljoenen bedrijf en 300 mensen binnen 5 jaar tijd. Hoe gaat het nu?


Babs Nijdam: commercieel directeur Amerpodia op 35.35 en voorzitter van Meeting Professionals International Nederland (MPI), vertelt ons wat ze merken van deze periode en hoe ze ermee omgaan.

 
Klik hier om Live-stream te zien
Terugblik: "Eerste vergadering met boeklancering anno 2020"

Historisch: eerste "anderhalve meter"-vergadering met boeklancering "Handboek voor de slimme ondernemer" na de lockdown.


In een zaal van het Dutch Design Hotel Artamis waar normaal 230 peronen plaats nemen, nu met 20 genodigden conform de geldende veiligheid voorschriften!

Bestuurders zoals de commissaris van de Koning NH, de heer Arthur Van Dijk, die het 1ste boek in ontvangst zou nemen tijdens deze bijzondere vergadering, komen deze zomer niet op externe bijeenkomsten. Echter wel een heel hartelijk ontvangst op het Provinciehuis in Haarlem, waar de uitreiking na de vergadering plaatsvond. Wat een bijzondere ervaring...


"Handboek voor de slimme ondernemer", nu te koop op: bol.com en https://lnkd.in/dw5W7J5


Met dank aan de top-experts voor jullie bijdrage: prof. Cees Dam, Dr. Marius Rietdijk, Gerbert Jan Valk, Elske Doets, Allard Janssen, Nico Perdaan, Saskia Post-Van Dorp, Brigitte de Weij, Ron van den Akker, Wouter Stevens, Thijs Bosgoed, Dr. Roy Martina M.D
 

 
Iris Hond over haar beleving in deze tijd...


 

Hier de laatste 3 sprekers:

 

Iris Hond: Nederlandse pianiste, componiste, zangeres en tekstschrijfster (op 49.19). Zij liet ons meegenieten van een stukje van haar concert in een leeg concertgebouw en vertelt over haar proces in deze periode.


Nicolette Bosschieter: bestuur Koninklijke Horecabond Nederland afdeling Amsterdam en eigenaar Pancakes (op 57.50). Zij heeft 6 restaurants en er zijn geen toeristen in Amsterdam. Wat zijn hiervan de consequenties...  


Ursula Van Zantvliet Rozemeijer: directeur MeerBusiness Amsterdam (op 1.03.55) met de altijd kritische Paul van Liempt over haar boek "Handboek voor de slimme ondernemer. Paul van Liempt: je zou kunnen denken weer een aardig managementboekje!!!  Kijk voor de reactie van Ursula hierop op 1.03.55.

 
Klik hier om Live-stream te zien
Meld u zich aan voor de nieuwsbrief voor kosteloze social media kalender

 

We verwachten dit jaar dat het lokale steeds belangrijker wordt. Niet alleen in de vorm van directe business, maar ook nieuwe samenwerkingen. Uiteraard dient u te weten wat er in de regio speelt. Wij zijn net zo blij als de rest van Nederland dat we ons weer wat economische vrijheden mogen veroorloven. Wilt u ook (weer) op weg naar meer succes. Ga naar de website www.effectiefnaarmeerbusiness.nl en meldt u aan voor onze nieuwsbrief. U krijgt dan een gratis social mediakalender 2020.

 

Wij zien u graag op een van onze contactmomenten. Virtueel of fysiek in navolging van de geldende veiligheidsregels.

 
Ook snel naar meer business?!?
Bij lidmaatschap "Handboek voor de slimme ondernemer" cadeau

Het is belangrijk elkaar in deze tijd naar meer business te helpen. Het doel van MeerBusiness is de business te versterken. We hebben een aantal krachtige instrumenten en een netwerk met meer dan 45.000 ondernemers en directeuren. Word lid, sponsor of partner. Wij kijken dan samen met u hoe we ons platform optimaal voor u kunnen inzetten. U krijgt daarbij "Handleiding voor de slimme ondernemer" cadeau. Als ondernemer wil je toch zeker in deze economie de succesvolle organisatie zoals je die voor ogen hebt? Je wilt toch de impact in een wereld die je verdiend? Kortom: jezelf en je organisatie op een passende manier managen naar het gewenste succesniveau. Goed  is om te vermelden is dat 12 top-experts binnen het netwerk van MeerBusiness hun kennis ter beschikking hebben gesteld.

 

Hierbij alvast de cover. Voor recensies verwijzen we je graag naar de website: www.effectiefnaarmeerbusiness.nl

 
Op deze link meer informatie over lidmaatschap
Agenda
17-06-2020 Special: evenement voor partners, sponsoren, premium leden & genodigden op 17 juni bij De Dyck
02-07-2020 02 juli: "Eerste netwerkborrel met pre-opening na lockdown" in Square by Gert Blom
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen