Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2020 
In deze nieuwsbrief:
  • Effectief naar meer business
  • Livestream "Ondernemend Amsterdam anno 2020" met Paul van Liempt
  • Livestream met 9 gasten op 28 mei om 16.00 uur
  • Vergadering met boeklancering anno 2020 op 2 juni
  • Overhandiging eerste exemplaar aan Commissaris van de Koning
  • Goede recensies "Handleiding voor de slimme ondernemer"
  • Anno 2020 blijft MeerBusiness Amsterdam vernieuwen. Steun ons en wij helpen jou!
Effectief naar meer business

 

Deze week lanceren we niet alleen de livestream met negen sprekers onder leiding van Paul van Liempt. De komende twee weken lanceren we ook een nieuwe website, eerste vergadering met lancering van ons boek, overhandigen eerste exemplaar aan commissaris van de Koning en plannen we nieuwe evenementen. Overigens valt dat laatste met alle bijna dagelijkse RIVM-wijzingen nog niet mee. Wij zijn net zo blij als de rest van Nederland dat we ons weer wat economische vrijheden mogen veroorloven.

 

We zien u daarom heel graag weer op een van onze contactmomenten. Virtueel of zo fysiek als mogelijk!

 
Ook snel naar meer business?!?
Livestream "Ondernemend Amsterdam anno 2020" met Paul van Liempt


 

Op 28 mei is er een livestream met 9 gasten onder leiding van Paul van Liempt vanuit Felix Meritis met als titel "Anno 2020"

Felix Meritis ligt er na een lange verbouwing weer mooi bij. Helaas is het niet de prachtige entourage geworden voor uitreiking van de Amsterdam Business Awards, die wordt uitgesteld naar volgend jaar. Op 28 mei gaan we echter wel een interessante uitzending maken die als voorbeeld kan dienen voor toekomstige hybride-events. Anno 2020 een innovatie om in het najaar meer zekerheid te kunnen organiseren. Tijdens deze uitzendingen staan ondernemerschap, innovatie en business centraal. 

28 Mei om 16.00-17.00 "Ondernemend Amsterdam anno 2020"

 
Klik hier om Live-stream te zien
Livestream met 9 gasten op 28 mei om 16.00 uur

 

Wat een mooie line-up met 9 sprekers op 28 mei om 16.00 tijdens de livestream vanuit Felix Meritis met interviewer Paul van Liempt. Zij brengen jullie op de hoogte van de stand van zaken "Amsterdam anno 2020"

 

Hierbij de eerste drie:
Iris Hond, Nederlandse pianiste, componiste, zangeres en tekstschrijfster. Wat betekent deze tijd voor haar?

 

Gervaise Coebergh, oprichter o.a. Coebergh Communicatie & PR. Is investeerder en behoort al jaren tot de 100 meest succesvolle zakenvrouwen van Nederland. Wat is haar visie op communicatie met alle uitdagingen?

 

Gerbert Jan Valk, CEO Linden IT winnaar van de FD Gazellen en binnen 5 jaren gegroeid naar meer dan 300 professionals. Wat is zijn uitdaging en wat ziet hij in de scale-up community?

 

Houd onze social media in de gaten voor het volledige programma!

 

28 Mei om 16.00-17.00 "Amsterdam anno 2020"

 
Klik hier voor de Livestream!
Vergadering met boeklancering anno 2020 op 2 juni

 

YES WE CAN

Op 2 juni een "eerste vergadering anno 2020"

Een vergadering op anderhalve meter van elkaar. Hoe ziet dat eruit? We gaan het ervaren in het Dutch Design Hotel Artemis, dat dit jaar 15 jaar bestaat. We hebben iets te vieren. Het hotel heeft een eigen parkeergarage, dus geen problemen met OV of andere drukte. Natuurlijk willen we dat doen met inachtneming van de dan geldende RIVM-voorwaarden. We zijn op dit moment zelf ook benieuwd hoe dat eruit komt te zien. Helaas is dit alleen toegankelijk voor onze partners en sponsoren op uitnodiging.

We zijn druk met het voorbereiden van diverse andere evenement en komen hier zo spoedig mogelijk op terug. We houden jullie op de hoogte via onze website, nieuwsbrief en social media. 

 
Overhandiging eerste exemplaar aan Commissaris van de Koning

Op 2 juni overhandigen we het eerste exemplaar  "Handleiding voor de slimme ondernemer", aan de heer Arthur van Dijk, commissaris van de Koning. 

 

 De commissaris vindt de rol van het MKB als ruggengraat van onze maatschappij belangrijk. Hij wilde dan ook graag het voorwoord schrijven. Een van de hoofdstukken gaat over deze rol.

 

Het is een groot misverstand het MKB als graaiend monster van het kapitalisme te zien. In het boek zet Ursula van Zandvliet- Rozemeijer uiteen waarom de winst binnen het MKB tendeert naar 0 en waarom de prikkel naar winst voor grote bedrijven anders is dan voor de kleinere bedrijven. Het boek is na 2 juni verkrijgbaar via onze website, bol.com, boekhandels en management team.                                      
 
Kijk op deze link
Goede recensies "Handleiding voor de slimme ondernemer"

Het boek van Ursula van Zantvliet-Rozemeijer CEO MeerBusiness Amsterdam; "Handleiding voor de slimme ondernemer". De subtitel: 11 effectieve stappen naar meer business. Als ondernemer wil je toch zeker in deze economie de succesvolle organisatie zoals je die voor ogen hebt? Je wilt toch de impact in een wereld die je verdiend? Kortom: jezelf en je organisatie op een passende manier managen naar het gewenste succesniveau. Wat heel leuk is om te vermelden dat 12 top-experts binnen het netwerk van MeerBusiness hun kennis ter beschikking hebben gesteld.

 

Hierbij alvast de cover. Voor recensies verwijzen we je graag naar de website: www.effectiefnaarmeerbusiness.nl

 
Anno 2020 blijft MeerBusiness Amsterdam vernieuwen. Steun ons en wij helpen jou!

Zoals je hebt kunnen zien hebben wij vanaf het eerste moment naar aanleiding van de intelligente lockdown geschakeld. We hebben inmiddels meer dan 7 virtuele bijeenkomsten georganiseerd en meer dan 1000 virtuele bezoekers mogen begroeten. Steun ons zodat  wij kunnen doorgaan met jou helpen!! We zijn blij dat we elkaar straks weer "in het echt" kunnen ontmoeten en voor verdere verbinding kunnen zorgen. Voor meer informatie betreffende ons lidmaatschap; http://amsterdam.meerbusiness.nl 

Volg ons ook op facebook, linkedin, Instagram en twitter

 
Aanmelden klik hier
Agenda
02-06-2020 Historisch: Eerste vergadering MeerBusiness Amsterdam"business in deze anderhalve meter economie"
17-06-2020 Open NetwerkCircle MeerBusiness op 17 juni 2020
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen