Kunt u deze nieuwsbrief niet goed lezen? Bekijk de nieuwsbrief hier online.
Nieuwsbrief 2020 
In deze nieuwsbrief:
  • Uitzending 28 mei vanuit Felix Meritis "Business in deze Corona-tijd"
  • Wat een enthousiaste nieuwe sponsor: Worldemp
  • Virtuele NetwerkCircle op 12 mei: kansen in dit business tijdperk
  • Kosteloos communicatie-advies van Coebergh!
  • Terugblik op inspirerende brainstormsessie
  • Webinar Grant Thornton: "Hoe ga je zorgvuldig om met personeel" op 24 april
  • Voorpublicatie "Handleiding voor de slimme ondernemer"
  • JAN©: "Corona virus, bepaal jouw route!"
  • Amsterdam Business Awards verplaatst naar 3 september
Uitzending 28 mei vanuit Felix Meritis "Business in deze Corona-tijd"


 

 

 

 

 

 

 

 

Felix Meritis ligt er na een lange verbouwing weer prachtig bij. Het is een prachtige entourage voor de uitreiking van de Amsterdam Business Awards op 3 september. 28 mei gaan we alvast een voorproefje nemen met een uitzending "Business in Corona-tijd" met Paul van Liempt. Tijdens deze uitzending staan ondernemerschap en business centraal. Het definitieve programma volgt nog, maar zet deze datum alvast in uw agenda.

28 Mei om 16.00-17.00 "Business in deze Corona-tijd"

 
Wat een enthousiaste nieuwe sponsor: Worldemp
Frank Korf is een enthousiaste ondernemer met meer dan twintig jaar internationale ervaring. In 2014 heeft hij het bedrijf WorldEmp opgericht. “Tijdens mijn werk in India zag ik dat er ontzettend veel hoogopgeleid talent in India rondloopt. Tegelijkertijd zijn er in Nederland veel bedrijven die expertise zoeken. Vanuit WorldEmp verbinden wij kennis, arbeidscapaciteit en vraag digitaal en wereldwijd. Dankzij ons internationale netwerk kunnen we al binnen enkele weken een nieuwe collega of zelfs een compleet team, in een volledig ingericht kantoor aan het werk hebben. Hierdoor hebben ondernemers in Nederland onbeperkt toegang tot hoog opgeleid talent waarmee ze kunnen groeien en doorontwikkelen.                                     
 
Meer weten
Virtuele NetwerkCircle op 12 mei: kansen in dit business tijdperk

Als vervolg op de vorige Netwerkcircle gaan we verder gezamenlijk nadenken over meer business in een tijd waarin we allemaal met Corona te maken hebben. Het is niet een makkelijke tijd, maar we zien ook nieuwe kansen. De wereld wordt lokaler en persoonlijker. Natuurlijk zien we ook digitale kansen. Welke businessmodellen kunnen we bedenken? Wat heb je nodig en waarmee kom je verder? De deelnemers van de vorige Netwerkcircle waren heel enthousiast.

Ook een Open NetwerkCircle meemaken? Meld u hieronder aan.

 
Aanmelden
Kosteloos communicatie-advies van Coebergh!
Communicatie is key, zeker nu. Onrust, onduidelijkheid en verwarring vragen om transparantie en proactieve communicatie. De adviseurs van Coebergh Communicatie & PR bouwen al meer dan twintig jaar aan de bekendheid en reputatie van merken, organisaties, producten en personen. In deze uitzonderlijke tijd willen wij de leden van MeerBusiness graag bijstaan, helpen bij het maken van de juiste (communicatie) keuzes nu en voor de juiste impact later. Mail ons voor 1 juni via meerbusiness@coebergh.nl in korte bewoording waar u met ons over wilt sparren. Wij kijken wie van ons team daar het beste bij past en zorgen dat deze adviseur binnen een werkdag contact opneemt. Met een consult van max 1,5 uur hopen wij u als ondernemer in Amsterdam - waar wij zelf ook deel van uitmaken - te kunnen ondersteunen, zodat we straks volop met elkaar vooruit kunnen!  
 
Terugblik op inspirerende brainstormsessie

 

Arthur van Dijk, commissaris van de Koning en Elske Doets, CEO Doets Reizen trapten op 14 april de InnerCircle sessie "De wereld-na-corona" af.
Wat een geweldige toevoeging was de software van Primoforum. Alle deelnemers hebben de resultaten van deze brainstorm keurig toegestuurd gekregen.
Dit zal zeker een vervolg krijgen gezien de reviews;
"Super de bijeenkomst. "We moeten met zijn allen terug van ongrijpbaar naar grijpbare economie."
Fijne sessie. Ook om van anderen hun verhaal te horen en vanuit hun oogpunt te ervaren." Rudy van Duijvenvoorde.
"Het geeft mij energie deze gesprekken. Het geeft hoop." Nick Aldewereld.
"Goede ervaring met andere ondernemers , anders dan die ik dagelijks tegenkom te brainstormen." Pieter Kapteijn.
"Was erbij, geweldig." Erik Leemhuis

 

De volgende InnerCircle op 12 mei om 16.00 uur gaat over het zien van kansen in deze tijd.

 

 
Aanmelden voor Netwerkcircle 12 mei
Webinar Grant Thornton: "Hoe ga je zorgvuldig om met personeel" op 24 april

                                                             

Vrijdag 24 april organiseert Grant Thornton het tweede webinar van 16.00u tot 17.00u. Dit webinar staat in het teken van “Hoe ga ik zorgvuldig om met mijn personeel en waarborg ik mijn cyberweerbaarheid?”. Grant Thornton wil op deze wijze haar zakelijke netwerk informeren over de thema’ s die nu actueel zijn en aansluitend over thema ’s die ‘overmorgen’ actueel gaan worden. Aarzel niet om gebruik te maken van deze interactieve mogelijkheid om kennis en inzichten te vergaren. Uiteraard is het mogelijk om nadien contact op te nemen .

 

 
Aanmelden klik hier
Voorpublicatie "Handleiding voor de slimme ondernemer"

Volgende maand publiceert Ursula van Zantvliet-Rozemeijer CEO MeerBusiness Amsterdam haar boek: "Handleiding voor de slimme ondernemer". De subtitel: 11 effectieve stappen naar meer business. Als ondernemer wil je toch zeker in deze economie de succesvolle organisatie zoals je die voor ogen hebt? Je wilt toch de impact in een wereld die je verdiend? Kortom: jezelf en je organisatie op een passende manier managen naar het gewenste succesniveau. Wat heel leuk is om te vermelden dat 12 top-experts binnen het netwerk van MeerBusiness hun kennis ter beschikking hebben gesteld.

 

Hierbij alvast de cover. Wil je je exemplaar veilig stellen? Mail naar amsterdam@meerbusiness.nl

 
JAN©: "Corona virus, bepaal jouw route!"
Corona virus, bepaal jouw route! Het kabinet is inmiddels met een groot pakket aan maatregelen gekomen om jou als ondernemer zo goed als mogelijk door deze onzekere tijd heen te slepen. Zo kunnen de loonkosten worden gecompenseerd, verleent de belastingdienst je uitstel van betaling voor de belastingen en betaal je nagenoeg geen belastingrente.Daarnaast zijn er tal van financieringsmogelijkheden mét gunstige voorwaarden. Er zijn inmiddels zoveel regelingen: wij kunnen ons voorstellen dat ondernemers door de bomen het bos niet meer zien.Naast het steunpakket van de overheid vind je meer zaken die jou helpen het virus financieel gezien te  bestrijden. JAN© heeft de regelingen en overige maatregelen samengevat op zijn Corona nieuwspagina.
 
Ga naar Corona nieuwspagina
Amsterdam Business Awards verplaatst naar 3 september

De nieuwe datum van de uitreiking van de Amsterdam Business Awards 2020 vindt plaats op 3 september in Felix Meritis.  Meer dan 320 Decision makers uit de regio Amsterdam zullen het evenement bijwonen. Dat maakt het een van de belangrijkste zakelijke bijeenkomsten van het jaar. Dit is toch wel de perfecte avond om met uw gezelschap te genieten van een exclusief galadiner én de uitreiking van de Awards én vermaakt te worden met top-entertainment. Wilt u er ook bij zijn? We gaan ervan uit dat het met alle offers die we brengen mogelijk zal zijn.

 
Aanmelden
Agenda
22-04-2020 Varen met Directeuren
18-05-2020 Netwerkborrel Het Oude Slot Heemstede
 
Volledige agenda
Partners
Contact
MeerBusiness Amsterdam
Meer en Vaart 286
1068 LE Amsterdam
+31 20 2615188
amsterdam@meerbusiness.nl
amsterdam.meerbusiness.nl
Afmelden voor deze nieuwsbrief of gegevens wijzigen